/El.sheme/Mikrokontroleri/AllPic programator

Programator za microchip mikrokontrolere u 8, 18, 28 i 40-pinskom pakovanju uključujući i eeprome serije 24cXX.

"Allpic" Programator za microchip mikrokontrolere u 8, 18, 28 i 40-pinskom pakovanju uključujući i eeprome serije 24cXX.

Različitost u odnosu na već postojeće programatore je u tome što "AllPic prog" ima predviđenu podršku za programiranje nove serije mikrokontrolera sa ugrađenim internim oscilatorom (12f6XX ,16F62X,...).

allpicprogfinal

Autor (poslao): D. Danijel

Broj download-a: 38,990

Ocjena: (2.95, glasova 12987)

Glasaj:

Datum: 21-03-2004

English version of this page: AllPic programmer

96_allpicprogramator.zip

Bookmark and Share Komentari (60)

komentar [20]

jel programira 16f84a pic-eve
IP:

komentar [19]

Za prikljuèak s raèunalom koristiš obiæan serijski 9-pinski kabel, ili imaš neku posebnu specifikaciju kako napraviti kabel za prikljuèak sa PC-om.
IP:

komentar [18]

kod Postavke ICPROG-a najvažnije je omoguæiti drajvere za NT windows, nemogu se taèno sjetiti kako se piše, ali služe da možeš koristiti u XP-u
IP:

komentar [17]

*.cdr format mozes otvoriti sa CorelDraw softwerom
IP:

komentar [16]

Verify failed at address-0000h znaci da programiranje PIC-a nije uredu. najprije provjeri napajanje, kratkospojnike za napajanje, a u krajnjem sluèaju sklop ti nije uredu. meni je proradio od prve.I fajl icprog.sys treba da se nalazi u istom folderuICPROG
IP:

komentar [15]

napravio allpicprog ali imam velike problame sa pic-prog softwearom koristim ic-prog 1.05 ali uvjek mi javi grešku kod provjeravanja kode ili programiranja..(Verify failed at address 0000h) za svaku informaciju veoma sam zahvalan!!
IP:

komentar [14]

Ak neko zna s kojim prog. da otvorim pcb_cdr.cdr fajl i s kojim prog. mogu programirati piceve preko AllPic-a nek mi javi na mail: zeko.tm@gmail.com
IP:

komentar [13]

Izgleda odlièno, radim ga kao maturalni rad pa me zanima potpunija el. shema jer u ovoj nema prikaz kako se spajaju podnožja PIC-eva na ostatak sheme. Te s kojim programom da otvorim pcb_cdr.cdr fajl, i s kojim prog. da programiram piceve???
IP:

komentar [12]

Jel programira 27C128?
IP:

komentar [11]

Pa nije moguce da niko nije rijesio problem u vei programitanja 12c508, daj ako neko nesto zna neka javi ili ostavi poruku, gdje ste CVAJNSTAJNI.
IP:


Stranica komentara: <123456>


dodaj komentar

ime

e-mail (neće biti objavljen)

web

Koliko je = takođe dodaj slovo "a" na kraj rezultata! Npr.: 7a

Ulogiraj se!

To možeš uraditi na forumu: Login stranica. Kada se ulogiraš, vrati se na ovu stranicu i uradi refresh.

prijatelji sajta

sponzorirani linkovi

reklame