/Statične stranice/Sadržaj portala

Što su kolačići?
Kolačići (Cookies) su kratki tekstovi, koje internet stranica šalje u Vaš pretraživač. Omogućuju internet stranici da registruje informacije o Vašoj posjeti, na primjer izabrani jezik web portala. Naredna posjeta Vam tako može biti lakša i prijatnija. Kolačići su važni iz razloga što bi bez njih surfanje internetom bilo mnogo složenije. Kolačići omogućuju bolje korištenje naše internet stranice i prilagođavanje njenog sadržaja Vašim potrebama. Kolačiće koristi skoro svaka internet stranica na svijetu. Kolačići su korisni jer poboljšavaju kvalitet internet stranice.

 

Nastavkom korištenja ovog web portala saglasni ste vam isporučujemo "kolačiće" za potrebne prikaza reklama, analizu posjećenosti i generalnu funkcionalnost portala.


Korištenje kolačića
Korištenjem ove internet stranice nam, u skladu sa zakonom o privatnosti, dajete saglasnost da vam isporučimo kolačiće u vaš internet preglednik. U okviru postavke Vašeg pretraživača možete pojedinačne kolačiće ručno brisati, blokirati ili potpuno zabraniti njihovo korišćenje. Za više informacija koristite pomoć svog internet preglednika.

Svrha korištenja kolačića
Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i reklama, funkcionalnost stranice i analizu naše posećenosti. Informacije o tome kako ovu internet stranicu korisnici koristite djelimo sa svojim partnerima koji rade u oblasti socijalnih medija, oglašavanja i analiza posjećenosti.

Sadržaj portala
Novosti koje vidiš na početnoj stranici su originalno djelo vlasnika Elektronika.ba portala ukoliko to drugačije nije naznačeno. One su tu prikazane u edukativne i informativne svrhe. Slike/fotografije u tim novostima su korištene sa izvornih web stranica na osnovu principa fer upotrebe.

Ako tvrdiš da je tvoj bilo kakav rad/uradak objavljen na ovom portalu bez tvog dopuštenja, obrati se na E-mail: trax (na) elektronika.ba da se taj materijal ukloni.

 

Web stranicu i sadržaj ove web stranice upotrebljavate na svoj sopstveni rizik. Korištenjem ove web stranice ste svjesni da njen vlasnik ne može biti odgovoran za štetu koju napravite njenim korištenjem ili korištenjem informacija sa nje. Sve što radite, radite na svoj rizik i svoju odgovornost. Oprez i pamet u glavu.

prijatelji sajta

sponzorirani linkovi

reklame