/tag-ba/ir

Naziv Kratak opis
Automatsko svjetlo za hodnik Pretjerano komplikovano automatsko svjetlo za hodnik.
Dvokanalni IR prekidač v1 Dvokanalni IR prekidač sa "solid state" relejima (SSR) napajan direktno sa gradske mreže 110/220V, 50/60Hz.
IR dimmer svjetla v1 Dimmer kućne rasvjete za 220V/50Hz i 110V/60Hz kontrolisan sa baš bilo kojim daljinskim upravljačem kojeg već posjedujete.
IR dimmer svjetla v2 Dimmer kućne rasvjete za 220V/50Hz i 110V/60Hz kontrolisan sa baš bilo kojim daljinskim upravljačem kojeg već posjedujete. Ovo je druga verzija koja koristi samo dvije žice (spaja se u seriju sa sijalicom).
IR light dimmer sa PIC kontrolerom IR dimmer za svjetlo kompatibilan sa postojećim kućnim IR daljinskim upravljačima.
Infracrveni prekidač Prekidač sa IR led i diodom.
Ometač IR zraka v1 Fin i testiran sklop za ometanje bilo kakve IR komunikacije.
Ometač IR zraka v2 Sklop za ometanje bilo kakve IR komunikacije (bloker TV daljinskog).
RGB LED driver sa PICBasic-om i IR daljinskim Ako imate viška RGB LED trake možete relativno brzo napraviti odgovarajući kontroler za fino ambijentalno LED osvjetljenje. Ovdje je predstavljen bežični kontroler za RGB LED-ice koji je u mogućnosti da nauči kodove vašeg postojećeg daljinskog od TV-a. Korišten je stari dobri PIC16F84 a program je pisan u PICBasicu. Trenutno implementirani protokoli su za daljinske od: Nokia, Sony i Philips. Uz malo truda, možete dodati podršku i za neke druge nestandardne protokole.

Stranica:

prijatelji sajta

sponzorirani linkovi

reklame