Treba mi jedna pomoc oko web stranice, Napravio sam jedan prozor u html koji ima 2 textboxa i dva dugmeta. Naime ovaj prozor treba da sluzi kao forma preporuci prijatelju ovaj sajt, znaci treba da upidemo e-mail adresu prijatelju i nase ime i kliknemo na sumbit i on posalje to nasem prijatelju ciju smo e-mai adresu napisali a u poruci koja dodje treba da pise postovani vas prijatelj.... vam je preporucio da pogledate sajt..... , a drugo dugme sluzi za reset te forme. Znam da tu treba neki php kod ali ja o php nemam bele veze Jel moze neko da mi pomogne?
Hvala unapred!
ps: na mojoj stranici na indexu u donjem levom uglu ima prime tog html prozora.
Da se ne maltretiraš sa pisanjem coda ima ti bezbroj besplatinih counter servisa. U principu includas php file koji svaki puta kad je pokrenut sa različitog IP-a zapiše broj više u neki fajl. Drugi php file čita tu datoteku i ispisuje slikom preko GD plugina ili samo tekstualno
GD library je dodatak PHP-u koji omogućuje rad sa slikama, napravio sam jednu zanimljivu skripticu koja generira userbarove za forum, na njemu ispisuje IP adresu, browser operativni sustav i još puno toga Kada nadjem neki host ću postaviti link ovdje
ma već sam koristio te besplatne sajteve da vidim koliko imam posetilaca na sajtu pa mi se to nije svidjalo a i nije mi zanimljivo , meni bi trebalo nešto najjedostavnije samo da vidim koliko imam posetioca, netreba ni ip, ni ptetraživac koristim ni koji os... samo da vidim koliko nas ima na sajtu kad budeš mogao postavi to ako ti nije problem..
napisao sam skriptu da broji posetioce, kada pokrenem skriptu dobijam izlsazni podatak na stranici koja je uredjena u php. Kako da taj rezultat prikazem na stranici koja je uradjena u HTML ?
Hvala unapred!
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;