potrebna mi je shema ovog daljiskog kao sa slike jednostavno hocu da napravim da mi se onaj motorscic obrse kad jednoom stisnem na lijevu tipku a desno na drugu.
dundo944 wrote:potrebna mi je shema ovog daljiskog kao sa slike jednostavno hocu da napravim da mi se onaj motorscic obrse kad jednoom stisnem na lijevu tipku a desno na drugu.
Pozdrav. Moraju imati 6 izlaza a slajderi obično imaju 8. Nije problem naći ćeš ih u starim radio kasetofonima ili malim tranzistorskim prijemnicima gdje obično služe za odabir frekventnog područja ili moda rada (radio-off-kasetofon ) ako je sa 8 izlaza onda se srednje spajaju, ovako nekako .
sad imam jedan mali problem posto ja imam jedan motoric koji pokrece tockove lijevo desno kao servo samo od onih rc motorica napravljen eh sad ako koristim kip prekidac ja mogu ici samo lijevo desno kako u sredinu
da ali pazi ovo ako sam ga ja ostavio desno onda kad ga vratim na 0 onda je iskljuceno onda mi ostaje opet na desnoj strani ja hocu da mi se nekako vrate na sredinu tockovi ako me razumijes..