Star Trek
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Meni Star Drek nije los....ninja wrote:na FTV-u je Voyager,meni najdrazi al dobri su mi i Enterprise i DS9
nego 58 DVD-ova
svaka cast to je fino za imat,nego kolko si platio to sve?
prije je na FTV-u bilo svakin dan navecer a sad su poceli sam ponedjeljkom navecer
reprize popodne oko 1,pol2,2
Ma ja sam ih gledao prije,ono bas redovito!Al sada ih vise ne prikazuju A volim ih pogledati
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- MladaNada
- Stariji član
Mucke su klasicni britanski humor! Zajedno sa Monti pajtonom i onim...Zaboravio sam kako se zove , uglavnom na kraju svakog se svi ganjaju i slika je ubrzana! Iz Phytona: We are the knights who say....Ni , ni , ni
Sto se tice ST-a , Voyager je na dosta fan foruma proglasen najgorim serijalom , i ja ga smatram takvih , izuzev 30-ak epizoda! Ko je gledao TNG , vidi da je Voy cista reciklaza! Pogotovo epizode sa Q-om. DS9 mnogi proglasavaju najboljim , ali ja ga ne mogu ni poceti gledati , tako me ne privlaci!
Wesley Crusher i Neelix su mi omiljeni likovi u seriji!
Sto se tice ST-a , Voyager je na dosta fan foruma proglasen najgorim serijalom , i ja ga smatram takvih , izuzev 30-ak epizoda! Ko je gledao TNG , vidi da je Voy cista reciklaza! Pogotovo epizode sa Q-om. DS9 mnogi proglasavaju najboljim , ali ja ga ne mogu ni poceti gledati , tako me ne privlaci!
Wesley Crusher i Neelix su mi omiljeni likovi u seriji!
meni je Voyager najbolji,isto tak je i DS9 jel su jako slicni(osim sto tu ne putuju tamo vamo al je dobro)
TNG ja uopce nekontam nimalo,malo mi je glupo sto je to doslo poslje Enterprisea i Voy.,glupo je sto je radnja nije u tolko dalekoj buducnosti ali i to sam gledao i nije lose,sam se covjek mora mal naviknut
TNG ja uopce nekontam nimalo,malo mi je glupo sto je to doslo poslje Enterprisea i Voy.,glupo je sto je radnja nije u tolko dalekoj buducnosti ali i to sam gledao i nije lose,sam se covjek mora mal naviknut
ma beavis and butthead i simpsoni i futurama su zakon a ni inspektor rex nije bio losh joj cojece bio jedan dobar crtani na HRT-u, zvao se GOOGS ali steta sto nema vise, legendaran je
Intel P IV 3.02GHz, RAM 1024MBddr400, Ati Radeon X1650Pro IceQ 256ddr2, HDD Maxtor 80GB 7200rp/m, DVD ROM, DVD RAM, Windows Vista Ultimate
- MladaNada
- Stariji član
Volio sam simpsone!!! Moram ih nabaviti na DVD-u!!!
@ninja , promasio si , TNG je bila druga serija , odmah poslije TOS (the original series , sa Kirkom i Spockom) , zatim DS9 , Voyager , pa ENT!
Radnja Voyagera se desava zadnja , imaju najnoviju tehnologiju , ali jako losu pricu! TNG ima ono sto Voy nikad nece , ORIGINALNOST! Jeste da je Voyager vizuelno ljepsi
@ninja , promasio si , TNG je bila druga serija , odmah poslije TOS (the original series , sa Kirkom i Spockom) , zatim DS9 , Voyager , pa ENT!
Radnja Voyagera se desava zadnja , imaju najnoviju tehnologiju , ali jako losu pricu! TNG ima ono sto Voy nikad nece , ORIGINALNOST! Jeste da je Voyager vizuelno ljepsi
znam da su na HRT-u pustali TNG ak se nevaram jel to ono sa onim manjim brodom bez teleportera, i jesu iz TNG napravili onu obradu star drek?
kolko ja znam iso je Spock,pa Picard,onda DS9 pa Voyager i tek poslje voyagera sam vidio TNG ak je to to i zato mi je bilo glupo sto se radnja odvija prije Voyagera
kolko ja znam iso je Spock,pa Picard,onda DS9 pa Voyager i tek poslje voyagera sam vidio TNG ak je to to i zato mi je bilo glupo sto se radnja odvija prije Voyagera
- MladaNada
- Stariji član
Imas prevode na www.prijevodi-online.com !
Ako ne nadjes ja cu ti poslati!
Na HRT2 su pustali sve po redu!
Hocu sad da nabavljam kanonske knjige Star Treka!
Ako ne nadjes ja cu ti poslati!
Na HRT2 su pustali sve po redu!
Hocu sad da nabavljam kanonske knjige Star Treka!