evo danas samo ovo
50 komada 2N3055 od motorole
Sto ste zadnje kupili
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Sto ste zadnje kupili
1 kg leba,400 grama cvaraka,teglu kiselih krastavca,200 grama pancete, 1 par cajne kobasice ,pavlaku,majonez,vezu mladog luka i 3 krofne
sad od svega toga napravi mikser za kavu, a ak su pretvrda zrna poslat cu ti ja jedan od ovih da pojacas izlaznu strujusashko wrote:1 kg leba,400 grama cvaraka,teglu kiselih krastavca,200 grama pancete, 1 par cajne kobasice ,pavlaku,majonez,vezu mladog luka i 3 krofne
Ajd nam reci gdje ces ih iskoristiti i kolika je cijena?
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
slazem si trenutno jedan ispravljac 0-30V/0-3A, uskoro ce doci jos jedan za povezivanje u paralelu i seriju.... tu mi ode 6 komada najmanje ak se ne odlucim za vecu struju od 3 ampera. i imam semu nekakvog pojacala pa da i ja sebi slozim pojacalce od cca 50ak W....
uzeo toliko jer sam dobio dobru cijenu, a to je 50 komada 125 kunica
inace su 5 kuna komad ali sam vec neke stvari kupovao prije pa dobio ovako jeftino. a i navodno motorolini slove kako najbolji za audio projekte....
uzeo toliko jer sam dobio dobru cijenu, a to je 50 komada 125 kunica
inace su 5 kuna komad ali sam vec neke stvari kupovao prije pa dobio ovako jeftino. a i navodno motorolini slove kako najbolji za audio projekte....
- Feko
- Stariji član
2N3055 ako i je motorolin ali opet je prastari 2N3055
Za pojačalca do 100W maksimalno. Za jača treba i viši napon, ne da mi se gledati datasheet ali misim da ih to koči u izradi snažnih pojačala.
Za pojačalca do 100W maksimalno. Za jača treba i viši napon, ne da mi se gledati datasheet ali misim da ih to koči u izradi snažnih pojačala.
heh a sta da radim s jacim pojacalom. ne treba meni hrpa wata, kupio cisto zbog dobre cijene