Termostat
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Termostat
Vrlo odlicno
Ako budes stavljao vijke, svakako odaberi one s upustenom glavom i onda prelijepi nesto preko cijele prednje ploce radi estetskog dojma.
Ako budes stavljao vijke, svakako odaberi one s upustenom glavom i onda prelijepi nesto preko cijele prednje ploce radi estetskog dojma.
Odlicno, sve pohvale, sta jos reci
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
http://www.pik.ba/profil/pejky/
http://www.pik.ba/profil/pejky/
- Feko
- Stariji član
@feko super izgleda!!!!
bdw: gdje mogu kupit pleksi u osijeku? kakva je to vrsta materijala? plastika?
bdw: gdje mogu kupit pleksi u osijeku? kakva je to vrsta materijala? plastika?
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
- Feko
- Stariji član
Bome neznam, znam da ga je bilo u 'URADI SAM' pored Emmezete no zatvorio se, potraži u Pevecu ili Baumaxu a moglo bi biti i u staklarskim radionama.
Da, to je plastika, ima ga od 1mm do par cm debljine i u raznim bojama i naravno prozirni
Da, to je plastika, ima ga od 1mm do par cm debljine i u raznim bojama i naravno prozirni
ok, tenx! onda cu preko tjedna navratit do baumaxa i peveca.
kolko to kosta?
kolko to kosta?
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
- Feko
- Stariji član
nisam pitao za cijenu niti sam morao platiti
@Feko koliki si kabal koristio do ds-a?
zanima me kako utice parazitna kapacitivnost na ds? ja sam ga dosad uvek drzao na ploci nikad ga na kabal nisam montirao...
zanima me kako utice parazitna kapacitivnost na ds? ja sam ga dosad uvek drzao na ploci nikad ga na kabal nisam montirao...
- Feko
- Stariji član
Dukačak je oko 30 cm i nisam primjetio da ima razlike jer je kod isprobavanja bio uboden u podnožje. Uspoređivao sam temperatru sa vremenskom stanicom koju imam i razlika je 0.25 stupnjeva e sad koji laže
mislim da duzina kabla ne moze da utice na kvalitet signala,jer on ne daje analogni izlaz nego digitalni.
Jedino neke sulude duzine od par desetina metara,pa da bude veliki pad napona na kablu,tako da kontroler ne moze da prepozna da li je log1 ili log0
Jedino neke sulude duzine od par desetina metara,pa da bude veliki pad napona na kablu,tako da kontroler ne moze da prepozna da li je log1 ili log0
i nije bas tako, i ne radi se o padu napona. nego se radi o tome da na kablu postoje parazitne kapacitivnosti koje izoblicavaju signal.
- Feko
- Stariji član
Gotovo
Morao sam iz daljine slikati jer prednja strana djeluje kao ogledalo pa se od blica ništ ne vidi. Crte i natpis je utišnjen (ugraviran) pa se ako slikaš sastrane malo ko nevide a ako slikam ravno onda se od blica nevidi
no gravura je stvarno super ispala Ispred displaya je stavljen prozirni pleksi od 1mm kao zaštita.
...evo i zadnja varijanta hex.a
kada mijenja između 0.75 i punog celzijusa prebaciva stalno pa se onda ni puni celzijus ne vidi, skroz mijenja dok se ne smiri...ružno za gledati sada je stavljeno na 0.125
moderatori: prebacite u gotove projekte
Morao sam iz daljine slikati jer prednja strana djeluje kao ogledalo pa se od blica ništ ne vidi. Crte i natpis je utišnjen (ugraviran) pa se ako slikaš sastrane malo ko nevide a ako slikam ravno onda se od blica nevidi
no gravura je stvarno super ispala Ispred displaya je stavljen prozirni pleksi od 1mm kao zaštita.
...evo i zadnja varijanta hex.a
kada mijenja između 0.75 i punog celzijusa prebaciva stalno pa se onda ni puni celzijus ne vidi, skroz mijenja dok se ne smiri...ružno za gledati sada je stavljeno na 0.125
moderatori: prebacite u gotove projekte
- Attachments
-
- hex v4.rar
- (2.32 KiB) Downloaded 523 times
ovo je stvarno za svaku pohvalu.
koliko bi te kostala da si sve placao?
koliko bi te kostala da si sve placao?
- Feko
- Stariji član
e to cu morati provjeriti....bas cu pitati koliko bi trazio da mu neki specijalac dođe sa takvom idejom za kutiju.
edit:
naravno moglo bi se pleksija i savijati a ne rezati onda bi se mogla napraviti i neka kutija drugačijeg oblika a ne četvrtasta no stvarno nije imao vremena a i nisam ga htio toliko 'daviti'.
edit:
naravno moglo bi se pleksija i savijati a ne rezati onda bi se mogla napraviti i neka kutija drugačijeg oblika a ne četvrtasta no stvarno nije imao vremena a i nisam ga htio toliko 'daviti'.
Last edited by Feko on 16-02-2009, 20:10, edited 2 times in total.
@Feko
jel si mozda razmisljao o prodaji kutija?
mislim da bi se naslo puno zainteresiranih.
jel si mozda razmisljao o prodaji kutija?
mislim da bi se naslo puno zainteresiranih.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
- Feko
- Stariji član
Editirao sam predhodni post pa ti on govori sve...ne vjerujem da bi vam cijena bila prihvatljiva jer vrijeme je novac, a koliko god da ja to lijepo nacrtam opet on to mora prilagoditi rezaču i gravirki da bi to ispalo kako treba....izgubi se sat vremena u čas posla.
Izgleda dobro, i uredno je rješeno! Bravo!
izrada ovakve kutije na laseru ne bi bila ispod 300 kn (45 eura) i to sam mozda malo rekao buduci da se radi o jednom komadu. termostat je ispao odlicno a da je bio crni plexy ne bi valjalo jer bi bilo predobro
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
- Feko
- Stariji član
Sada sam zvao tipa, kaže da samo izreže i izgravira prednju stranu za kutiju ove veličine bila bi cijena između 70-100 kn (10-15 €) s tim da ju ne sklapa (lijepi) on nego sam vlasnik.
za ljeplenje plexya mozete koristiti mravlju kiselinu.
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...