frekfenciometar

Instrumenti

Moderators: stojke369, pedja089, [eDo], trax

frekfenciometar

Postby pedja089 » 06-12-2007, 21:30

evo napokon sam uradio i frekfenciometar
radio sam ovaj
http://www.elektronika.ba/forum/viewtopic.php?t=2252&
evo i slike
Image
Image
ostalo mi da isprogramiram pic. proramator mi je kod jednog poznanika, koji ocigledno nema nameru da ga vrati...
videcu da sutra u skoli isprogramiram pic. kutija je skoro gotova.
kad sve spakujem postavicu slike...
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Re: frekfenciometar


Postby Shenda » 07-12-2007, 00:49

Jako si vrijedan u zadnje vrijeme... :wink:
Shenda
 

Postby pedja089 » 07-12-2007, 02:42

to je kod mene standardno.
samo sto vecinu stvari ne objavljujem...
ne volim puno da se hvalim... :lol: :lol:
Last edited by pedja089 on 18-01-2008, 05:46, edited 1 time in total.
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Postby pedja089 » 07-12-2007, 11:53

ima jedan veliki problem sa ovim cudom, NE DEJE ZNAKE ZIVOTA :!:
nemam pojma koji mu je djavo. plocica je dobro uradjena.
video sam da je i drug stari imao problema kad je programirao sa ponyprog.
i ja sam programirao sa njim.
zna li neko kakve postavke treba da budu :?:
edit:
mislim da sam se snasao. al sad nemam programator kod sebe.
jel ovako treba da bude postavljeno za XT i WDT: off ?

Image
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Postby stojke369 » 07-12-2007, 18:26

I ja sam pravio ovaj frekvenciometar ali mi je DRUG STARI programirao PIC.Znam da je imao problem sa programiranjem i trebao je da cekira i odcekira neku opciju u programu a koja je to neznam.Pravio ga je i Trax on bi to trebao da zna.
User avatar
stojke369
 
Posts: 3913
Joined: 19-10-2005, 01:41
Location: Srbija-Paracin

Postby pedja089 » 07-12-2007, 19:41

to je to. sad je proradio bez problema.
jedino mi se ne svidja ono sto pise pira...
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Postby Shenda » 07-12-2007, 19:59

... preprogramiraj! ... nek piše "PEDA"
Shenda
 

Postby pedja089 » 07-12-2007, 20:01

rado bih. al nigde u asm ne vidim taj deo sto ispisuje pira :x
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Postby pedja089 » 07-12-2007, 21:22

e koje mi se sranje desilo. cetiri puta za redom mi crkne tranzistor na porta.1
nemam pojma od cega ni kako...
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija

Postby Smjesko » 07-12-2007, 22:24

Trebao si izraditi onu moju plocicu. Tada ne bi bilo problema. :wink:
User avatar
Smjesko
 
Posts: 4012
Joined: 26-12-2005, 17:12

Re:


Postby pedja089 » 07-12-2007, 22:32

a kakve veze ima plocica sa tranzistorom?
evo sad je sve super radi. spakovao sam i u kutiju
Image
User avatar
pedja089
 
Posts: 7812
Joined: 20-02-2007, 14:50
Location: Beočin -Srbija


Return to Instrumenti

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

GOOGLE