Mijenjam instrument za pare :)
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
Mijenjam instrument za pare :)
Ne znam dali su oglasi dozvoljeni na forumu ali ja bih zamjenio svoj instrument za neku svotu novca
U pitanju je Poliskop, instrument za merenje prenosne karakteristike aktivne i pasivne RF opreme. Merni opseg je od 3-1300MHz
Idealan za kontrolu opreme za kablovske i antenske TV sisteme.
Moguce je uz njega dobiti i gotove projekte antenskih pojacavaca, filtera, razdelnika, itd. Svi projekti su uradjeni profesionalnim programom za projektovanje u RF elektronici ( od el ,sheme, simulacije, PCB, do 3D EM simulacije)
Evo i uredjaj.
U pitanju je Poliskop, instrument za merenje prenosne karakteristike aktivne i pasivne RF opreme. Merni opseg je od 3-1300MHz
Moguce je uz njega dobiti i gotove projekte antenskih pojacavaca, filtera, razdelnika, itd. Svi projekti su uradjeni profesionalnim programom za projektovanje u RF elektronici ( od el ,sheme, simulacije, PCB, do 3D EM simulacije)
Evo i uredjaj.
Re: Mijenjam instrument za pare :)
Ajde priznaj gdje si ga "kupio"bančilo wrote:... ja bih zamjenio svoj instrument za neku svotu novca
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
-
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
Smjesko wrote:Hm, ovo znaci da je nas "trgovac" sad tata, ima veliki rep za tjeranje muha i veliki jezik kojim umiva svoje tele.bančilo wrote:Kako cu zaboraviti kad sam se otelio noseci je izdaleka.
ROFL XD ahahahhahaha
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.
Re: Mijenjam instrument za pare :)
jel prodan uredjajbančilo wrote:Ne znam dali su oglasi dozvoljeni na forumu ali ja bih zamjenio svoj instrument za neku svotu novca
Evo i uredjaj.