Gdje kupiti

Ako želite razmijeniti neke dijelove sa kolegom ili tražite neki dio, ovo je forum za vas.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Firkragg

Gdje kupiti

Post by Firkragg »

Firkragg

Post by Firkragg »

Anybody ???? :? :shock:
buco

Post by buco »

You shud have litttle bit more work on google !!!!!!! :D and one day maybe you will suceed , but in meanwhile thray using IRFBC serie !
regards
P.S
Prevodit necemo jer nema potrebe !!!! :?
Firkragg

Post by Firkragg »

You shud have litttle bit more work on google !!!!!!! Very Happy and one day maybe you will suceed , but in meanwhile thray using IRFBC serie !
regards
LOL :D

E pa google ne nalazi baš ništa u vezi toga( za hrvastku), a pito me čovjek na jednom forumu gdje ima takvih trnzistora za kupit.


:?: :?: :?:

Očito jedino u inozemstvu :evil:
Pozdrav
buco

Post by buco »

What are you talking about ?? Are you really Ok whith yourself ?? Please look arround europe or usa maybe you got some more chance to find it , or thray to call "primotronic" :D
hey man i'm comming back on international site !!
------------
Stvarno sto si se usredotocio na balkan [ oli ti "nesto juzniju" srednju europu , kako to nasi od "pulitike" ljudi vole rec ] odi u svit pa ces nac jer se IGBT driveri rade vec od kad sam ja bia "nesto" mladji . Opcenarodne trgovine to uglvnom ne drze jer je nasem svitu 2N3055 jos uvijek pojam drivera [ fakat , pa npr. pogledaj si shemu drivera i osc za bobinu , ne treba dalje pricat ] i vrhunske tehnologije i to i par bc546/556 , bc337/327 i zadovoljia si 90% trzista u Hrvatskoj a i okolici , i sad bi ti neki IGBT ?? pazi molim te al smo se pogospodili , da nebi IRFR010 ?? :D .Odi lipo u http://www.mauser.com pa se divi ponudi i malim cijenama.Tamo je "umjetnost" nac sta nema a ne sta ima !!!!!! :)
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

Ma nema za kupit u hr ni 2N3055 a di još nešto bolje, power mosfeti koštaju 100kn po komadu, stvarno užas.
Pogledat ću malo po vishay ako ima koji sitniji da nude kao uzorak (sumnjam) vidio sam par dosta jakih mosfeta koje se može dobit uzorak.
To netreba meni nego jednom tipu s drugog foruma, tako da se nemoraš sad iživljavat na meni i vrijeđat iz nepozbatih razloga :shock:
buco

Post by buco »

Pa da skoknes to Trieste !!??? tamo MOSFET driveri nisu bas bili 100kuna , Imam ja jos neke sta su ostali za ono nikad se nezna i kad mi je krepa TV [ prije oko 2mj.] osa je VN trafo ! :( tako da sam ga polao u smece i uzea "kineza" za 700 kuna eto jos radi !! I ako ti je toliko frka za MOSFETE ja cu ti poslat imam inpr iRF830 , IRF730 , [500 i 400V 75 i 50W]
onaj IRFBC30 imam jedan, sad sam bas gledao u ostatke, ali ti isi BUZ90 npr. !!!! :D Ali sta ja sijecam ni jedad driver nije toliko kostao nikad od onih NMOSFETA u TVima ,uglavnom tih BUZ90 , najveca cijena im se kretala cim su masovno uvedeni u consumer elektroniku i bila je oko 15000Lt do 10 kom [bivsih lira talijanskih ] ali je brzo dosla na 3500-4000 [3,5-4 DM bivse] za komad na malo, kad kupis do 10 komada !!
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

Ma pitao me isključivo za IGBT, do mosfeta je lako doći.
Vidim da toga nema u europi a kamoli negdje blizu hrvatske... :D
Pozdrav
buco

Post by buco »

Pa jesli 'skoknuo" do mauser-a ? nisi garant !!!!!!! :( postarina je samo 10$ US air mailom ,narudjba min 100$ [ valjda su poceli slat u nasu zemlju , ako ne narucis na nekog frienda u zemlji u koju salju ] i IGBT tranzistora ce taj tvoj znanc imat koliko hoce i klje hoce a mauser te pita i cije ces [ od koje kompanije , ako isti tip radi vise firmi , nevjerojatno ]. :D
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

eeee... 'muser' ?? :shock: :shock: :D Neka blesava šala? :shock:
buco

Post by buco »

Cudna ona stranica , provijerit cu pa cu ti javit !?? :? :(
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

Jel ti to mene zezaš, to je stranica za puške, pa mauser je 'slavni' njem. proizvodžač...pušaka? :shock: :D
buco

Post by buco »

Nije bila namijera da te zezam !! evo vidi http://www.mouser.com
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

Znao sam da si slovo pogriješio :D
thx
buco

Post by buco »

Eto ja sam im maloprije po treci put poslao email dal su promijenili stav o neslanju robe u Hrvatsku !? :? i to podruznici za Europu. Ako ne , idem preko frienda jer moram uzet neke flash memorije.
Pozdrav
P.S primjera radi u Primotronic dodju 2 intelova 2MB flasha 526kuna a u mouseru 12$ , imao i ona dioda koju trazi @trax za IR prijemnik [R546AB]
0,68$ i puno lipih stvari jos , a vidit ces.Samo da hoce poslat direktno.
Post Reply