Trebam jedan savjet u pitanju razvoda struje dakle struju radi se izmjena kablova razlog stara instalacija sve radjeno sa dvozilnim kablovima imao sam zamisao kako kuca ima prizemlje , kat i potkrovlje da za svaku etazu vucem posebno glavni kabel struja je trofazna u ormaricu iz njega ide kabel i sad bi trebalo za svaku etazu na taj kabel spojit glavni kabel samo da razjasnim nakana je da to se sad napravi a sa vremenom da se stavi postepeno u pogon izuzev kata koji bi odmah bio u funkciji. Za ostalo sam htjeo imat razdvojeno da u nekom duljem periodu mozda i skroz razdvojim i zamjeni se glavni ormar u kojem bi onda blo glavi sat za svaku etazu.Naj jednostavnije mi izgleda kad bi elektra sva tri kabla tj. za svaku etazu finalno spojila u ormaric ali mislim da to nece ici pa sam imao zamisao od glavnog ormara kabel koji je trenutno provuc kroz ormaric sa osiguracima ( glavnim za svaku etazu ) u hodniku i onda sa tih osiguraca vodit na svaku etazu zasebni kabel i na ulazu u etazu napravit razvodnu tablu i sve sto sto ide po PS-u.