Postovani prijatelji forumasi,
Imam 5 pojacala cija je izlazna snaga 360 w na njih je prikljuceno 45 zvucnika od 20 w cija je snaga naravno rasporedjena shodno izlaznoj snazi pojacala. hteo bih da povezem ova pojacala kako bih na sve zvucnike imao istu muziku i sve pustao sa jedne fleskice. Da napomenem pojacala su 100 V .
Povezivanje pojacala
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Povezivanje pojacala
Mozda pojacala imaju neki Line izlaz (monitor out) pa mozes iz jednog u drugo itd.,a moze i sve ulaze povezati paralaleno .
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
Ja dobio savjet od jednog muzičara : uglavnom smijes koliko hoces pojacala na jedan kabal spojiti, pojacalo ne "trosi" taj signal
Ja i dalje ne razumem zasto se insistira na alternatoru kao motoru?
Zar nije jednostavnije uzeti elektromotor koji je namenjen tome? Mozesli detaljnije pokusati objasniti o cemu se radi? Video sam link i tamo je cilj da se sa sto manjom tezinom dobije elektricno paljenje...
Zar nije jednostavnije uzeti elektromotor koji je namenjen tome? Mozesli detaljnije pokusati objasniti o cemu se radi? Video sam link i tamo je cilj da se sa sto manjom tezinom dobije elektricno paljenje...
hihi
Da li je to pojačalo proradilo tako kako si želio ? (nevezano na koju se stranu vrti motor )
Da li je to pojačalo proradilo tako kako si želio ? (nevezano na koju se stranu vrti motor )
Omano ga ja nacisto...