Pozz
za projekt sam izabrao NF pojacalo od 100 w sa TDA7294V cipom..problem lezi u tome sto imam elektroničku shemu i tiskanu plocicu, ali nemam montaznu shemu..neznam dali ju je profesor izgubio ili sto je bilo s njom, ali me zanima dali bi netko mogao izraditi montaznu shemu ako nije problem, ili mi reći kako da ju sam napravim zato sto sam pocetnik
Evo slike Pločice i El. sheme
Hvala
Pa čime je ovo bušeno Šilom
Shema ima malo dijelova. Preostaje ti sjest i pratiti veze i gledati u shemu...vjerujem da za sat vremena ćeš znati gdje koji dio ide
Ja neznam dali dobro vidim zato sto se ne kuzim toliko u ovo zato sto sam pocetnik..ali sta nije na ovoj elektronickoj shemi samo jedan TDA7294V a na tiskanoj ploci ima mjesta za 2?
sorry na double postu, ali ovr isprekidanr linijr sto ide iz graetza oznacuju zice koje trebaju biti spojene jedna na - kondenzatora,a druga na + drugog kondenzatora?
Imam ja takvo jedno pojacalo, moj brat ga je radio za maturalni i mogu rec ta to nikada nije prosviralo kak treba...Malo oce malo nece, sad je u nekoj kutiji baceno jer gore osiguraci a ni meni ni bratu se ne da za*bavat s tim...Ne kazem da shema ne valja vec mislim da je on nesta krivo napravio ali eto, cisto moje misljenje