Evo šta se desi kad polupismenom moderatoru kažeš da je - polupismen!
Imaj muda pa obriši i ovo! A možeš banati i ovaj nick!
Debilizam!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Debilizam!
- Attachments
-
- Debilizam.jpg (105.12 KiB) Viewed 8654 times
Wacko...
My avatar is my signature...
My avatar is my signature...
Re: Debilizam!
Pa ako vredne clanove podrazumevas pod debilima kao sto si ti(Shenda) i Smjesko onda je to stvarno jadno za ovaj forum. Vi nista drugo i ne radite nego vredjate i jedete govna po forumu. Koliko smo samo vasih sranja obrisali i tolerisali to je van svake pameti. Pismenost necu da komentarisem jer ono sto si ti srao sve a neko je morao da cisti posle tebe to je strasno. Da moze neko sto se na forumu prestavlja kao inteligentan i fakultetski obrazovan covek tako nesto da prica to je i vise nego bolesno i jadno. Ovo nije ustanova za lecenje necijih kompleksa i frustracija. Ti si definitivno bolestan covek ako je to tesko nekom iz tvog okruzenja da ti kaze meni nije.
Pogledaj samo svoje postove ima li tu neceg lepog i pametnog... steta je samo sto 99% clanova nisu videli sve ono sto smo pobrisali sto si vredjao, pljuvao i provocirao... veoma jadno od nekog ko se u profilu prestavlja kao LIJECNIK i obrazovan covek.
Pogledaj samo svoje postove ima li tu neceg lepog i pametnog... steta je samo sto 99% clanova nisu videli sve ono sto smo pobrisali sto si vredjao, pljuvao i provocirao... veoma jadno od nekog ko se u profilu prestavlja kao LIJECNIK i obrazovan covek.
Sta znaci da neko ima 2 Nicka na forumu Sa jednog se uvek krije. Evo da i ostali clanovi treba da znaju kad je god pristupio sa nickom Shenda kad god sam pregledao clanove on je bio sakriven. mozda postoje izuzeci ali u najvecem broju slucajeva je tako. Ostali clanovi ne vide taj status osim admina i moderatora. Evo na primer Wacko i Shenda pristupaju sa istog IP sto znaci da je ista osoba u pitanju. Definitivno sa tobom nesto nije u redu i trebalo bi da se lecis.
- Attachments
-
- Ip.JPG
- (35.04 KiB) Downloaded 1 time
A ja sam svo vrijeme bio ubedjen da je on domar u nekoj bolnici i tamo rastura rendgen aparate za delove. Sad mi nista nije jasno.veoma jadno od nekog ko se u profilu prestavlja kao LIJECNIK i obrazovan covek.
Izvucen log fajl iz poslednjih otprilike 2 meseca Svako brisanje je lupanje gluposti, ponizavanje i vredjanje clanova
stojke369 Deleted post “Re: Projekt (plaćam)” written by
» Shenda
stojke369 Deleted post “Re: Kakve instrumente koristite” written by
» Shenda
» Shenda
» Shenda
» Shenda
[eDo] Deleted post “Re: SMPS 12V to +/-35V” written by
» Shenda
» Shenda
pedja089 Deleted post “Re: DS18B20 Termometar” written by
» Shenda
stojke369 Deleted post “Re: astabilni multivibrator” written by
» Shenda
stojke369 Deleted post “Re: Projekt (plaćam)” written by
» Shenda
» Shenda
» Shenda
» Shenda
» Shenda
» Shenda
» Shenda
pedja089 Deleted post “Re: DS18B20 Termometar” written by
» Shenda
stojke369 Deleted post “Re: astabilni multivibrator” written by
» Shenda
Kao što vidiš, opet se javljam i ne krijem da sam to ja!
Lako je pljuvati po nekome ko se ne može braniti... pa sad opet zaključaj temu dok ne banaš i ovaj nick.
Jedino molim Traxa da obriše moj avatar...
Lijep pozdrav, Shenda
Lako je pljuvati po nekome ko se ne može braniti... pa sad opet zaključaj temu dok ne banaš i ovaj nick.
Jedino molim Traxa da obriše moj avatar...
Lijep pozdrav, Shenda
Dugo sam na ovom forum stalno ga pratim rijetko se javljam molim vas gospodo prekiniti sa takvim stvarima
ako si ne možemo pomoći ne traba ni tako raspravljati . Hvala.
ako si ne možemo pomoći ne traba ni tako raspravljati . Hvala.
I dalje se krijes kao pacov ma koliko pokusao da lazes.Kao što vidiš, opet se javljam i ne krijem da sam to ja!
Kosa slova oznacavaju clanove koji su sakrili svoj nick od ostalih i anonimno pristupaju forumu.
INFO:
There are 12 registered users and 1 hidden user online
Po registraciji novog nick-a svojevoljno sam ti ustupio 30-tak min. Tako da je ovo sto si napisao cista laz Sa druge strane tema je otkljucana i u njoj moze svako da pise.Lako je pljuvati po nekome ko se ne može braniti... pa sad opet zaključaj temu dok ne banaš i ovaj nick.
REGISROVAN Joined: Sun Mar 18, 2012 10:18 pm
BANOVAN Sun Mar 18, 2012 10:43 pm Banned user » zelkos
Oj zivote...