Eh, sve mora Feko...

a mi samo sedimo, i cekamo rezultate...
Imam i ja ruski, napravio sam ga jos pre valjda 2 godine, i vrlo sam njime zadovoljan. Pravio sam svoju PCB sa diskretnim elemantima, ali nije bas ispalo za pohvalu. On radi to za sto je predvidjen i to odlicno a mana mu je sto je nelinearan -gresi pri malim kapacitetima u minus,a preko 4700uF u plus (merenje Kapaciteta, ESR je OK). Autor se vise nije upustao u dalji razvoj. Onda se pojavio miron63 sa daljim doradama i kasnije napravio svoj C_ESR+LCF:
http://pro-radio.ru/measure/10248/Problem je sto nisam imao kutiju za njega, pa sam ga spakovao prilicno bez veze, potrosnja mu je prilicna, ne moze da se napaja iz baterije, pa je sve to sa adapterom ispalo jako neprakticno! Tako sam resio da pravim drugi. Prvo sam hteo varijantu od miron-a, ali je malo komplikovano setovanje i kalibracija...
Posto sam dugo pratio vise foruma, uglavnom ruskih, da bih se odlucio za neki, lik pod nikom Ruslan je pravio i GO c_esr i od r2-d2 sa nokiinim displejom, i jos nekoliko instrumenata (kao i Feko, uostalom)

U postu na vrtp.ru kaze da madjarski ipak radi najbolje! A uz to jos i radi In-circuit merenje!
Tako da cu uskoro verovatno poruciti 16F690! Jedino sto bih PCB pokusao da napravim nalik na onu od mirona. Brine me samo kolika mu je potrosnja, da li bi bila dovoljna 9V baterija?