samples
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
- Pocetnik na forumu
Re: samples
Opametili su se izgleda. Barem ovi iz Nationala. Nema vise narudzbe f...samples bez firme
Ja sam naucio nesto iz Maxima jos davno, nikad nije stiglo....
Mi s Balkana bi bas sve dzabe.... i jos da nam cenera posalju u koverti zajedno sa f...sample-om
Ja sam naucio nesto iz Maxima jos davno, nikad nije stiglo....
Mi s Balkana bi bas sve dzabe.... i jos da nam cenera posalju u koverti zajedno sa f...sample-om
Ja pod polje company upisem nesta bezveze
Narucio sam preko ti.com neke TLC59401 ICove i dosli su jucer. Narucio 5 komada (kolko ide ofc)
Narucio sam preko ti.com neke TLC59401 ICove i dosli su jucer. Narucio 5 komada (kolko ide ofc)
Sry za DP
Dje ima za naruciti SMD RGB diodu u kucistu 1210
Dje ima za naruciti SMD RGB diodu u kucistu 1210
neznam da li ste primjetili ali www.nxp.com [bivsi Philips] i www.st.com su nesta podebljali ponudu sampleova (barem u audio tehnici)
e sad posto nemam bas srece u sampleovima (uvijek mi sampleovi zapnu i ostanu na carini ) da li ima neka dobra dusa ovdje a da je iz Hrv da mi pokusa sampleovati par dijelova neka se javi na PM bio bih mu zahvalan
e sad posto nemam bas srece u sampleovima (uvijek mi sampleovi zapnu i ostanu na carini ) da li ima neka dobra dusa ovdje a da je iz Hrv da mi pokusa sampleovati par dijelova neka se javi na PM bio bih mu zahvalan
i sta niko nema volje
Ako zapnu tebi, zapet ce i nekom drugom
meni zapnu zato sto sam maloljetnik -.-'
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Pa stavi drugo godište npr. 1990...
pametno i onda nek me traze osobnu i sta onda? U tome je problem
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Ajd ko je još tražio osobnu???
Ajd' ne komplicirate . Jednostavno napraviš narudžbu na nekog od roditelja i nemaš problema s godinama .
Ja sam sve narucivao na svoje ime a imam 17
mene su trazili za osobnu kad sam narucivao iz intersila. @klokan i ja imam isto 17. izgleda da si imao onda srece pa te nisu gnjavili s glupostima.
Dobio samplove od 2-3 firme bez ikakvih problemaVFDisplay wrote:mene su trazili za osobnu kad sam narucivao iz intersila. @klokan i ja imam isto 17. izgleda da si imao onda srece pa te nisu gnjavili s glupostima.
- informaticar
- Odlično uznapredovao
I što je bilo kada si pokazao osobnu???VFDisplay wrote:mene su trazili za osobnu kad sam narucivao iz intersila. @klokan i ja imam isto 17. izgleda da si imao onda srece pa te nisu gnjavili s glupostima.
tad kad sam to narucivao jos nisam imao osobnu al dobio sam savjete i da ju imam da je ne pokazujem njima.
A ko vas uopce trazi osobnu?
mene je koliko se sjecam fedex trazio kad je paket stigao do carine.
Meni je uvek sve postar donosio na kucnu adresu...
meni kako koja tvrtka. National semi i intesil idu fedex-om, Maxim-Dallas ide obicnom postom,Vishay ide UPS-om a za ST Microelectronics neznam. Jedini sample-ovi koje sam dobio su od intersila i to jedan paket drugi nije, te od Vishay-a.