Sat sa rijecima / Word Clock

Završeni projekti naših članova foruma sa pratećom dokumentacijom za ponovnu izradu istog.

Moderators: stojke369, pedja089, [eDo], trax

Re: Sat sa rijecima / Word Clock

Postby marXman » 24-11-2012, 22:50

Respect! Sat je predivan i planiram da probam i napravim ga za svoju dnevnu sobu. :roll: :oops:

Pitanje za gospodina autora - koliko bi komplikovano bilo da se ubace RGB diode i party mode nalik ovome http://www.youtube.com/watch?v=KzodN8RShRk? :)
marXman
 
Posts: 3
Joined: 24-11-2012, 22:23

Re: Re: Sat sa rijecima / Word Clock


Re: Sat sa rijecima / Word Clock

Postby Pielo » 16-01-2013, 10:00

sorry for the trouble.
can you say me the fusebits settings for the wordclock. I can't find them.

greeting
Pielo
Pielo
 
Posts: 37
Joined: 15-01-2013, 13:23
Location: Germany, Thüringen

Re: Sat sa rijecima / Word Clock

Postby trax » 16-01-2013, 10:09

marXman wrote:Respect! Sat je predivan i planiram da probam i napravim ga za svoju dnevnu sobu. :roll: :oops:
Pitanje za gospodina autora - koliko bi komplikovano bilo da se ubace RGB diode i party mode nalik ovome http://www.youtube.com/watch?v=KzodN8RShRk? :)

RGB diode se ne mogu ugraditi na postojeci hardver, trebalo bi sve mijenjati tako da to zaboravi :)

Pielo: I am replying to your original topic...
User avatar
trax
 
Posts: 3487
Joined: 08-01-2005, 18:04
Location: 75k, BA

Re: Sat sa rijecima / Word Clock

Postby marXman » 14-02-2016, 19:46

Pozdrav Trax!

Dugo je vremena prošlo od kad htedoh da napravim sat, ali bolje ikad nego ikad. U medjuvremenu, koliko mogu da vidim, svašta se izdešavalo ovde, update-ovi, v2, firmawe kompatibilan, nije, itd, itd.

Ima li pločica u prodaji? Več duže vreme piše da se testiraju.

Možeš li, molim te, da objaviš detaljnu listu komponenti, jer me zbunjuje šema. Npr. Na šemi piše 100uF 16V, a na slici objavljenoj na stranici gde se prikazuje izrada zalemljen je 220uF 16v...
marXman
 
Posts: 3
Joined: 24-11-2012, 22:23

Re: Sat sa rijecima / Word Clock

Postby trax » 16-02-2016, 08:05

Sta ima,

Ma da, plocice su davno gotove samo nisam nikad tamo napisao novi status. Uglavnom plocice su super, i mislim da trenutno nemam nijednu dostupnu. :roll:

Listu komponenti imas na Eagle shemi, a to sto sam ja zalemio pogresan kondenzator to nema veze, vjerovatno nije kriticna vrijednost :ohno:

Uglavnom, preporucujem da pravis ovu novu verziju v2, za nju ima i firmware a i shema/nacrt plocice. Ako ne nadjes ovdje na forumu, javi pa cu postaviti!

Pozdrav!
User avatar
trax
 
Posts: 3487
Joined: 08-01-2005, 18:04
Location: 75k, BA

Previous

Return to Gotovi projekti - sa dokumentacijom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

GOOGLE