[qupte] Napisao je da je projekat radio jako jako dugo, nemoguce da nema dokumentaciju (shemu) po kojoj je radio....Osim ako nije kao i vecina maturanata pozajmio projekat

(naravno salim se i nesumnjam da je ovo njegov rad)[/quote]
da, projekt sam radio jako dugo. shemu naravno imam, ali tu dolazimo do onog ali....
nisam pozajmio projekat, jedino možda dijelove sheme... na primjer, na ploči se nalazi programator stk200/300, naravno da ja njega nisam išel izmišljavati jer bi to bilo izmisliti toplu vodu, isto i rs232 komunikacija... jer to je jednostavno takvo. takav je način spajanja (shema) i nema tu nekog razmišljanja. ali trebalo je sve to osmisliti, povezatu, složiti načine spajanja, dobro razmisliti kak kaj ide i s čim, povezati u jednu shemu, u jednu cjelinu... sve mogućnosti ploče su moja ideja povezane s već postojećim shemama.
dobar su primjer auti. svaki auto ima 4 kotača (dobro 5 ako brojimo rezervni), volan, sjedala... to je tak i to se ne izmišlja, ali svaki je auto posebna cjelina za sebe, svaki je drugačiji i svaki ima nešto manje ili više.... nadam se da smo se razumijeli.
svakome tko želi imati ovakvo nešto... zacrtajte si u glavi kaj bi ploča trebala imati i na netu nađite dijelove za to.... način spajanja led, tipkala, programator i to spojite u cjelinu....