De mi recite da li mi mizete dekodirati nokiu 3303classic,doni mi je jedan prijatelj iz njemacke ovaj telefon,pa je na njemackoj mrezi nasu ne podrzava,bio bih vam jako zahvalan
zanima me jel moze neko da mi nabavi onaj unlock code, imam lg gt400 na eronetu, i treba mi code za otkljucavanje mreze evo i imei ak neko moze da mi to nadje IMEI: 359828032089857 LG gt400 viewty smile
Pozz! Imam Vodafone 526 koji radi na VIP mreži,evo vam slika naljepnice koja je na njemu ako nešto treba s nje da bi se otkodirao: http://imageshack.us/photo/my-images/16/23138975.png/ htio bih ga otkodirati na T-Mobile ako je ikako moguće, ako netko zna kako bih to mogo napravit bio bih mu zahvalan.. proba sam s programom koji sam naša u komentarima al se baš nesnalazim najbolje.. ako se slučajno nađe netko tko zna nek pošalje na PM ako nije problem Hvala unaprjed. Lp!
pozzz svima zanima me kako da otkljucam alcatel ot-300 da li bi mi tko mogao pomoci unaprijed veliko hvala evo i imei 352754040029213 javiti na email admir_81_bih@hotmail.com zaboravio sam napisati radi na eronet mrezi
Je li neko moze da mi pomogne dekodirati nokia 2700 classic radi na ViP mrezi i ne podrzava druge!!! IME:351517047198948 Zemlja porjekla Hrvatska provider: ViP
pozz. može li se fleschovati SE W 595 ? trebam nanovo učitati soft .... brljavi mi strašno .... ne pamti brojeve koji su zvani ... imenik se jednostavno izbriše .... ima li mu pomoci ?