Moderators: stojke369, pedja089, [eDo], trax
bob4 wrote:http://www.electroschematics.com/2249/pcb-design-software/
+
Protel, Eagle, Tango, Wizard , Proteus, DipTrace, Cad, OrCAD, ....i dalje
Ajde sad da pojednostavim stvari, fajl necu da delim i zato sam ponovo naglasio to u drugom postu.
Da li za tebe znaci kultura da se docepas tudjih radova? Ili sam ja drzak i bezobrazan zato sto necu da dam fajl. Da sam na tvom mestu procitao bi jos jednom to sto si napisao i dobro se razmislio...Sramota...
PRO_MILE wrote:Ajde sad da pojednostavim stvari, fajl necu da delim i zato sam ponovo naglasio to u drugom postu.
@Pedja
Da mi je reko bilo koji probao bi i normalno nebi nikog kudio jel je bar probao da pomogne a ovako kad se stvorite tu 10 a od nijedno pomoci malo je reci da treba da vas kudim.
@Zez
Znam ali nemam drugog izbora u krajnjem slucaju skinucu svih 9 a vec 3 imam tako da je izbor manji...
@Emigrant
Ovde vec imamo uobicajan primerak nezadovoljnog coveka svojim zivotom kome smeta sve oko njega i zna samo da pametuje.
Ne vidim razloga da me toliko vredjas samo zato sto sam pitao koji program otvara .pcb fail i zato sto NECU da dam fail. Veoma je prosto znas neke programe navedes ih ja ti se zahvalim na pomoci, ne znas izadjes iz teme i uzivas.
Da li za tebe znaci kultura da se docepas tudjih radova? Ili sam ja drzak i bezobrazan zato sto necu da dam fajl. Da sam na tvom mestu procitao bi jos jednom to sto si napisao i dobro se razmislio...Sramota...
Pozdrav!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests