problem s mikrovalnom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
problem s mikrovalnom
ja se izvinjavam so se nisam prestavio al poslije,zuri mi se,sory narode,neg ovako:kad upalim mikrovalnu da grije pocne grijati i nakon desetak sekundi se grijaci iskluce,a unutra se tanjir i dalje okrece,i opet nakon desetak sekundi grijaci se ukljuce,i sve tako,samo se grijaci ukljuce i iskljuce,molim vas pomozite!
Re: problem s mikrovalnom
možda je u defrost modu ,tj na programu odmrzavanja ili na nekom drugom smanjene snage
pretpostavljam da se radi o grill grijacima...
u tom slucaju provjeri tremostat.
u tom slucaju provjeri tremostat.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
Pozdrav
Probaj pogledat kakva je higijena same mikrovalne pri tome mislim na masnoču koja se s vremenom nakupi na stijenkama mikrovalne. Pogledaj kakav je liskunit ispred magnetrona ako je crn ili probijen treba ga zamijenit ili očistit
Probaj pogledat kakva je higijena same mikrovalne pri tome mislim na masnoču koja se s vremenom nakupi na stijenkama mikrovalne. Pogledaj kakav je liskunit ispred magnetrona ako je crn ili probijen treba ga zamijenit ili očistit
Evo da ne otvaram novu temu.
Pitao bih samo ovo:
Na mikrovalnoj pećnici mi je riknuo osigurač između visokonaponskog trafoa i kondenzatora. (onaj 5KV 0.7A)
Obzirom da nemam nigdje nabaviti točno takav, da li je u redu staviti 250V i recimo max 1A?
Normalno moram i ležište osigurača zamjeniti, obzirom da je ovaj koji bih stavio manji.
Unaprijed hvala na svakoj konstruktivnoj ideji.
Pitao bih samo ovo:
Na mikrovalnoj pećnici mi je riknuo osigurač između visokonaponskog trafoa i kondenzatora. (onaj 5KV 0.7A)
Obzirom da nemam nigdje nabaviti točno takav, da li je u redu staviti 250V i recimo max 1A?
Normalno moram i ležište osigurača zamjeniti, obzirom da je ovaj koji bih stavio manji.
Unaprijed hvala na svakoj konstruktivnoj ideji.
mozes slobodno stavit obican stakleni 0,6-0.75A 250V, ali mora biti onaj veci (32mm)
nema potrebe za mjenjanjem kucista. izvadi zice iz kucista, natakni na osigurac i samo stavi u kuciste i zatvori.
nema potrebe za mjenjanjem kucista. izvadi zice iz kucista, natakni na osigurac i samo stavi u kuciste i zatvori.
Hvala...
Mislio sam onog manjeg staviti, ali budem onda kupio ovaj veći (jednostavnije mi je samo upiknuti osigurač nego mijenjati kučište)
Mislio sam onog manjeg staviti, ali budem onda kupio ovaj veći (jednostavnije mi je samo upiknuti osigurač nego mijenjati kučište)
vidim da si iz ivanca...
mislim da ti a/d electronic u vz ima hv osigurace, ako nema 32mm svakako ima, a cjena ti je oko 3kn.
mislim da ti a/d electronic u vz ima hv osigurace, ako nema 32mm svakako ima, a cjena ti je oko 3kn.
Super. Nisam ni znao za njih. (ja bih išao pitati u frigo ili nešto slično)
Vidim da su u Starčevićevoj ulici. Ako se ne varam to je negdje u blizini Kauflanda.?! Nek se malo smiri vrijeme pa ću baš otići do njh. Hvala na korisnoj informaciji.
Vidim da su u Starčevićevoj ulici. Ako se ne varam to je negdje u blizini Kauflanda.?! Nek se malo smiri vrijeme pa ću baš otići do njh. Hvala na korisnoj informaciji.