I moja lemilica se polako ali sigurno priblizava kraju

Naime bio sam u vranju i malo se radilo

ali sam bio u veeelikoj guzvi i gusto rasporedjenom vremenu pa nisam stigao da zavrshim sve i radio sam usput

Sve se deshavalo brzo i u hodu naime prvo sam odneo kutijicu ATX-a odneo u jednu firmu na farbanji i matiranje. I to je ispalo fenomenalno ispalo:

Kanije pozadi gde su dolazili kablovi isechena rupa za naponski konekor iz atx-a i probushene rupe za srafove i osigurach i sve to lepo upakovano.Od starih modema i grafickih kartica sam uzeo ona gvozdja shto su drzala uredjaje u PC upotrebi da napravim sapice na kome se srafe displey-ska i glavna plocha izbushene rupe i pricvrshceno za kucishte kako ne bi virili srafovi iza plexy-glassa koga sam usput uzeo iz starog polomljenog lcd-a koji je tackash ali ispace lepo

Na posebnoj proto plochi sam stavio mali trafo od 9V 0,2A i grec i stabilizator napona za 7805 samo za napajanje sklopa +5V jer glavni trafo ima samo 18V 2A ali nisam mogao da domotam nikako nije bilo mesta pa sam se onda reshio za posebno napajanje. Ostalo je da se PlexyGlass iseche i da se probushe rupe namontiraju prekidachi i konektor i ozichi i moze da sljaka