yt1nvs wrote:@InTheStillOfTheNight ja tebe nista nisam razumeo. U pitanju kazes da se nista ne sme rasturati!!!
U toj formi pitanja ja kapiram da je kablo sa 6 crnih zica povezano u klembertu motora a isti zatvoren svojim poklopcem.
U sopstvenom odgovoru meris potencijal izmedju tih famoznih crnih zica.Koji je to potencijal kad el.motor nije povezan?
Ajde sad da ja nisam dobro ukapirao pitanje.Povezemo 6 crnih zica prvo na sklopku i merimo one potencijale sad treba to povezati na klembert motora.
Kako dok ne skinemo poklopac a to je opet rasturanje!!!
Inace ova ideja koju ti u odgovoru pominjes nije losa ali bas u nevolji teskoj!
Evo kolega za vas se trudim pojasniti to po vašim pravilima razmišljanjima:
Najbolje da krenem izmišljati i pustiti mašti na volju:
Evo moj susjed recimo Muhamed Sabafetović ima problem.
Jadniku izgorio motor koji vrti vjetrenjaču da bi stvarao vjetar, i eto odspojio Muhamed motor, prodao 700 domaćih jaja kako bi mu netko previklovao taj motor. I jadnik dobio taj motor sa viklovanja a nije zapisao 6 žica koje je skinuo sa motora.
I ja baš tu pišem po forumu, a on me zove da mu spojim taj motorić 10 kW, koji starta u zvijezdi, kolega koji me blatio je objasnio sve savrseno zasto u zvijezdi, i nakon toga sklopkom se prebacuje u trokut znaci nazivni radni napon, kako bi mogao stvarati vjetar.
Bez obzira što sam ja uzeo mikroskop i dalje imam samo 6 crnih žica, i to bi ja kao trebao spojiti na motor.
Zamrsimo malo dramu, pa recimo kako mu je sve ovo na grebenastoj sklopci zaliveno smolom iz koje izlazi 6 crnih zica, a ulaze 3 žute, ili u nekom normalnom smislu "
Ne da nam se pratiti racunati kamo koja zica mora ici na motor".
Reći ćete jednostavno. Zamrsimo situaciju još gore.
Taj moj susjed zapravo ima svoje vjetrenjače kod moje vikendice na HVARU, a ja išao na more pa mi se nije dalo ponjeti instrument.
Sad imam samo 6 crnih žica, nemam instrumenta, a sustav je zaliven smolom.
Poanta ovog što sam pokušao napisati je ta da cu u 15 sekundi znati kamo koja žica ide bez da razmišljam o ovim vašim RST, GDB, DGF, SKG... Teorija je teorija, i tu ste svi u pravu, ali kada treba nešto spojiti onda se svi hvatate šarafncigera i rastavite kompletan sustav koji ide na proucavanje svim silama metematike, znanstvenim proucavanjima i svim instrumentima da bi se to spojilo. No teoriju uvijek nadopuni praksa pa ću zato ponovno pisati o HVARU i svom susjedu MUHAMEDU.
Naime Muhamed je imao struju u kuci kako bi mogao pokretati te svoje vjetrenjace za vjetar, isto tako je i imao dnevni boravak te WC. Ružno bi bilo da sere u mraku, ali sam mu za ovu pricu morao skinuti 2 žarulje: Jednu iz dnevnog boravka, a drugu iz WC-a.
Spojim ja te dvije žarulje serijski i napravim si instrument s kojim cu osposobiti njegovu vjetrenjaču.
Serijski sam spojio jer moram ispitivati napon od 380V, a nazalos jedna ona naša WC žarulja je samo 220V.
Odem kod njegove sklopke i postavim je u zvijezdu. Sad trcim prema vrjetrenjači i motoru te sa 2 lampe ispitujem njegovih 6 zica.
Pronađem 3 žice koje na kojima mi lampa ne svijetli u svim mogucim kombinacijama i znam da se radi o zvijezdištu. Te žice postavim na poziciju zvijezdišta motora.Znači 3 žice sam spojio i još mi 3 vjese u zraku.
Sad trcim nazad ka sklopci i prebacim sustav u trokut.
Sada tražim ufazovane faze. Tj, jedna strana žarulje ide na jednu već spojenu žicu, a s drugom stranom žarulje tražim liniju (koja nije spojena), a na njoj žarulja ne svijetli. Znači da se imeđu te svije linije formirao trokut za motor.
To ponovim sa svaku spojenu liniju i rasporedim nespojene linije po tocnom redosljedu za ufazovanje motora.
I upravo sam spojio sve savršeno, u najkraćem roku, bez instrumenta, sigurno ispravno, ovi nadobudni nek prouce u shemama, pa onda komentiraju. Jebote govorite kao da sam pocetnik u ovome, a stvarno sam potkovan sa svih strana, samo sam želio vama pomoći ili nekome čitatelju koji će imati takvu problematiku, koja je u pravilo uvijek, pa sam pisao o načinu kako zaobići sve nepotrebne radnje i gubljenje vremena na necemu sto se moze izvesti u nekoliko sekundi na toliko jednostavan nacin kojemu se vrijedno diviti, a ne srati po njemu...
Poanta je ako na ovaj nacin razmisljate nikada vise necete gledati koja je zica crna, koja kamo ide... jer inžinjeri kompiciraju, a neke stvari su tako jednostavne i posao vam same po sebi odrade za nekoliko trenutaka.
Sad tko si da maštu na volju ovo će iskoristiti na svim sustavima vezanim za motore, bez obzira radilo se o automatici startanja, pristupacnosti prostora, ili zicama iste boje...